Menu

Hoe maak ik een mooie babyboom met Acrygel?

Eerlijk waar een van mijn zoveel favorieten en waarschijnlijk ook die van jou. Vooraleer we verder gaan wil ik je kort even uitleggen wat het verschil is tussen een Babyboom of French.

Babyboom of French?

De French manicure, wie kent dit niet! Het is ongetwijfeld de meest uitgevoerde nagelstyling behandeling ter wereld. French nails geven zowel een stijlvolle als natuurlijke look. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid. 

Babyboom nagels hebben vergeleken met de originele French manicure geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de (witte) vrije rand. Sommige mensen vinden de scherpe smile line bij gelnagels met French manicure te strak. Dit probleem vermijd je door voor babyboom nagels te kiezen. Er is dus geen scherpe smile line aanwezig. Bij de Babyboom techniek laat je de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen. Je krijgt hierdoor een heel natuurlijk effect.

Maar hoe plaatsen we nu zo’n babyboom? 

 

Zelf plaats ik deze wel het liefst met de acrygel. Waarom?  Het zachtwitte aan de vrije rand is veel makkelijker in te blenden.  Hiermee bedoel ik, dat je de overgang mooi kan doen invloeien naar het roze gedeelte van je nagelbed.

Let er altijd goed op dat je je penseel nooit te nat maakt, gewoon goed bevochtigen is al voldoende.

Wanneer je de zachtwitte aJoy acrygel mooi hebt kunnen inblenden, hard je deze uit. 60 sec in LED of 120 sec in UV. Eens deze uitgehard gaan we met een licht dekkende roze onze nagel opbouwen.  Bijvoorbeeld:  de aJoy Pink acrygel. Wat ook belangrijk is, is dat de kleur afhankelijk is van wat je klant graag ziet, of wil en natuurlijk mooi bij haar huidskleur past. Houd dus steeds rekening hiermee. Eens je bolling mooi ligt, de opbouw ziet er goed uit, mag ook deze uitgehard worden. 60 sec in LED of 120 sec in UV. 

Hierna ga je nagel mooi in model vijlen, goed letten dat de nagel mooi egaal is.

Afwerken doen we met aJoy glossiness, ook deze uitharden in de lamp. 60 sec in LED of 120 sec in UV.  Als top coat kan je ook gebruik maken van de aJoy glitter top, mooi licht sprankend, heel vaak ook weer een meerwaarde. Ook weer uitharden en dient niet gecleansd te worden.

Wil je snel aan de slag? Bestel dan nu je aJoy Acrygel.

Veel plezier!

Met lieve groeten, 
Helena

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

On Key

Related Posts

Hoe maak ik een mooie babyboom met Acrygel?

De French manicure, wie kent dit niet! Het is ongetwijfeld de meest uitgevoerde nagelstyling behandeling ter wereld. French nails geven zowel een stijlvolle als natuurlijke look. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Babyboom nagels hebben vergeleken met de originele French manicure geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de (witte) vrije rand.