Menu

OVER ONS
Het begin…

Voorheen ging Helpro Beauty voort onder de naam ‘Helenails’. Het begon allemaal door een ‘uit de hand gelopen’ hobby.

Helena, oprichter en styliste in hart en nieren, is begonnen met een klein aanbod in nagelproducten onder de naam Helenails.  Nu  tientallen jaren later zijn we uitgegroeid tot een fenoom in Belgisch Limburg en ver daar buiten. Ons aanbod reikt sinds enkele jaren ook verder dan producten voor nagelstylisten. Ons gamma biedt nu ook producten aan voor alle professionals in de beauty-sector. Nagelstylisten, schoonheidsspecialist, kappers… kortom we hebben alles in huis voor elke beauty-professional!

The difference… the experience!

Waarom kiezen voor Helpro Beauty? Door onze jarenlange ervaring en de vele opleidingen die ons team jaarlijks volgt in het binnen en buitenland, kunnen wij je steeds de juiste uitleg en producten aanbieden, zodat jij jouw klanten steeds de beste behandelingen kan aanbieden. 
Merken zoals Gelish, Harmony, aJoy,  Exo, Abstract…. vind je bij ons onder 1 dak. 

Ons team van beauty professionals staat je zowel online als in de winkel graag bij met de nodige adviezen en hulp.

Learning is the key to succes! 

Onze gediplomeerde educators bieden jou regelmatig opleidingen en workshops aan zodat jullie zelf met de laatste trends aan de slag kunnen. 

Onze garantie

Helpro Beauty staat garant voor een uitstekende en professionele uitstraling. We bieden dan ook alleen maar producten van hoogstaande kwalitieit aan in zowel onze A als B merken.

Jij als BEAUTY PROFESSIONAL  kan er dus steeds van uit gaan dat al onze  producten kwalitatief en van hoogstaand niveau zijn en dat ons team steeds voor je klaar staat voor de nodige hulp en uitleg.

Groetjes
Het Helpro Beauty Team