Menu

Algemene voorwaarden

Artikel 1. Toepasselijkheid

1.1 De onderstaande voorwaarden zijn op alle aanbiedingen , bestellingen en overeenkomsten van Helpro Beauty van toepassing.
1.2 Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts mogelijk indien wij daarmee schriftelijk hebben ingestemd.

Artikel 2. Prijzen

2.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro\\`s , exclusief btw en exclusief handelings- en verzendkosten.

Artikel 3. Betalingen

3.1. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten vermeld. Betaling gebeurt altijd geheel vooraf verzending.
Bij bestellingen waarvan het bedrag hoger is dan € 50.00 worden er geen verzendkosten aangerekend.
We accepteren de volgende betaalwijzen, deze worden mogelijk gemaakt door de betaalprovider Mollie:

  • Kredietkaart: Visa/ Mastercard
  • Ideal
  • Bancontact
  • KBC
  • Belfius-pay
  • Klarna- achteraf betalen
  • Apple pay

3.2 Wanneer Helpro Beauty 7 dagen na bestelling nog steeds geen betaling heeft ontvangen wordt de koper een betalingsherinnering toegestuurd ,dit via e-mail. Wanneer Helpro Beauty 3 dagen na deze betalingsherinnering nog steeds geen betaling heeft ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.

 

Artikel 4. Levering

4.1. Helpro Beauty streeft ernaar om bestellingen binnen twee (2) werkdagen na ontvangst van betaling ter verzending aan te bieden. Echter, de opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.

Artikel 5 . Ruilen van artikelen

 

5.1. Artikelen die u via Helpro Beauty heeft gekocht, kunnen met ophef van redenen worden geruild en/of retour genomen, mits:
– U binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst van de goederen een e-mail stuurt naar :
info@helprobeauty.com , onder vermelding van :
– Naam
– Factuurnummer
– Artikel
– Aankoopdatum
– Reden van ruiling
Retourzendingen worden in dit geval enkel geaccepteerd indien de verpakking van het artikel nog in originele staat (ongeopende verpakking) van verzending en ongebruikt zijn. Bij bepaalde goederen kan om hygiënische redenen het retourrecht worden uitgesloten , dit wordt dan nadrukkelijk aangegeven.
Na aanmelding van uw ruiling ontvangt u per e-mail informatie over de te volgen procedure (bijv. verpakken en de wijze van retourneren)
5.2. Helpro Beauty accepteert uitsluitend ruilingen die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Ruilingen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.

5.3. Uw ruiling zal na aanmelding en na ontvangst van de goederen per e-mail bevestigd worden. Het bedrag van de ruiling wordt door ons gecrediteerd in de vorm van een tegoedbon, uitgegeven door Helpro Beauty. Deze bon is onbeperkt geldig en kunt u online of in de Helpro Beauty winkel gebruiken om bij uw eerstvolgende bezoek aan Helpro Beauty te verzilveren.

Artikel 6. Klachten

Klacht met betrekking tot levering van uw bestelling
6.1. Helpro Beauty doet er alles aan om een perfect product te leveren. Na ontvangst van uw bestelling dient u de geleverde goederen onmiddellijk te inspecteren en daarbij gebleken gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden. Mocht een artikel niet geleverd zijn zoals op uw bestelling of niet voldoen aan de omschrijving op de website, dient u dit per omgaande aan ons te melden. Dit kan d.m.v. het sturen van een e-mail naar: info@helprobeauty.com
6.2. Helpro Beauty is niet aansprakelijk voor vertraging van een bestelling. Mocht de klant de bestelling niet binnen de gewenste termijn hebben ontvangen en Helpro Beauty kan aantonen dat de bestelling binnen de gewenste verzendtermijn is verstuurd geeft dit de klant geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht om de bestelling te annuleren bij Helpro Beauty.

Artikel 7. Annulering van uw bestelling

Iedere bestelling kan, zonder aanbetaling van een boete en zonder opgave van redenen, mits nog niet verzonden, binnen vierentwintig (24) uur nadat u de bestelling heeft geplaatst, worden geannuleerd. Wij verzoeken u daartoe een e-mail te sturen naar info@helprobeauty.com
Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. Zodra uw verzoek tot annulering door ons bevestigd is, mag u deze als ontvangen beschouwen.

Artikel 8. Privacy

De door koper aan ons verstrekte gegevens zullen enkel voor administratieve afhandelingen van de met de koper gesloten overeenkomst worden gebruikt. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Artikel 9. Overige bepalingen

Het is verboden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Helpro Beauty, tekst- of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderzins te gebruiken.

Heeft u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden vragen en/of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@helprobeauty.com
Wij trachten uw e-mail direct te behandelen. U ontvangt binnen uiterlijk 24 uur een reactie van Helpro Beauty.