Menu

Verzending

Wij verzenden naar de  België & Nederland.

Jouw bestelling wordt gratis verzonden vanaf een aankoop van €50 excl.BTW

Wij doen ons uiterste best om jouw pakket op werkdagen dezelfde dag te verzenden. Je pakket zal dan binnen 1-2 werkdagen bij jou geleverd worden.

Houd wel steeds rekening met een mogelijk vertraging tijdens piekperioden. Het kan dan zijn dat onze verzendpartners meer tijd nodig hebben om alles te verwerken en uit te leveren.

Je krijgt bij iedere order een track & trace code toegestuurd waarmee jij de bestelling op de voet kan volgen.

De opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden. 

Heb je een vraag over je bestelling of geen track & trace code ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op en neem je ordernummer bij de hand.

Retourneren

Je kan je bestelling enkel retourneren als blijkt dat bij aankomst van je bestelling een product niet in correcte staat is aangekomen.  Bekijk in onze algemene voorwaarden “Artikel 5: Ruilen van artikelen” of je retour aan de juiste voorwaarden voldoet.

Als je de bestelling/product wenst te retourneren, stuur dan binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst van de goederen een e-mail naar: info@helprobeauty.com 

Vermeld als je een product wilt  retourneren ook volgende informatie in je mail: 
– Naam 
– Factuurnummer 
– Artikel 
– Aankoopdatum 
– Reden van ruiling 

Ja, je betaald de verzendkosten die nodig zijn om je product/bestelling terug naar ons te sturen.